X
    Categories: Latest

11 Pași pentru a da startul magazinului tău online

Dacă te-ai gândit vreodată să îți deschizi un magazin online, dar nu ai știut care sunt primii pași, atunci ghidul celor de la ECOMpedia este pentru tine. 

ECOMpedia, împreună cu GPeC, s-au decis să vină în ajutorul antreprenorilor noi din industrie și au creat astfel materialul educativ Tot ce trebuie să știi despre un magazin online – ghidul începătorului.Acest ghid poate reprezenta rampa de lansare a spiritului tău de antreprenor și introducerea ta pe piața e-Commerce unde, de altfel, competiția este din ce în ce mai numeroasă, iar clienții tot mai pretențioși. 

Ghidul cuprinde 11 module pregătite special pentru tine, începătorul în e-Commerce. Astfel, poți sta fără grijă și înțelege cu ușurință pașii necesari pentru a aduce la realitate propriul tău magazin online. 

Iată doar câteva din întrebările la care vei primi răspuns în acest Ghid:

Ce este un magazin online?

Cum deschidem o societate comercială?

Cum respectăm legislația e-Commerce?

Cum alegem nișa unui magazin online?

Ce este și cum facem dropshipping?

Ce trebuie să știm despre curieri?

A da startul unui magazin online poate fi o călătorie plină de provocări, însă primul pas este și cel mai important. A știi exact pașii necesari de urmat îți confirmă faptul că ești pe drumul cel bun, dar nu doar atât, ci și progresul pe care l-ai făcut. 

 

Te invit să descarci “Tot ce trebuie să știi despre un magazin online – ghidul începătorului” dacă vrei să știi cum să pui pe picioare propriul tău magazin online. 

Denisa Prodan :