Ai chef de Marketing Digital pe bune?

Înţelegi potențialul acestuia? Ai cunoștințe solide sau pur și simplu vrei să afli mai multe? Ești o persoană atentă la detalii, capabilă de concentrare, organizată, deschisă spre învățare și căreia îi place disciplina?

Dacă răspunsul tău este “DA” sau îți dorești să ajungi să răspunzi “DA” la majoritatea întrebărilor, am dori să ne cunoaștem mai bine în cadrul internship-ului nostru.

900x365-Poza-echipa

WebDigital este o agenție specializată care face campanii de Pay Per Click Marketing. Am ales să facem doar ceea ce ne pasionează, pentru că niciun campion la maraton nu a câștigat vreodată și cursa de 100 m viteză. Protejăm investițiile online ale clienților noștri și avem un portofoliu anual de cc. 2 milioane de euro și peste 200 de campanii pentru produse și servicii.

Și pentru că ne dorim tot timpul să cunoaștem oameni cu potențial, am dezvoltat un program de internship pe care noi îl considerăm “super-tare”. Pe o perioadă de aproximativ 6 luni te vei familiariza cu filozofia și activitatea zilnică a fiecărui departament din cadrul agenției, iar noi vom evalua potențialul tău de a face parte din echipa noastră.

Vei avea ocazia să înveți:

 • time și project management, precum și utilizarea unor instrumente pe care le folosim în activitatea curentă, în cadrul departamentului de Suport;
 • cum să construiești și optimizezi o campanie de PPC Marketing (Google AdWords și Facebook Ads), gestionând un cont real, pe bani reali, în cadrul departamentului de Specialiști în PPC Marketing, sub îndrumarea unui “meseriaș”;
 • să pregătești și să ai întâlniri cu oameni de afaceri și top manageri, să gestionezi eficient un portofoliu de clienți, să faci networking și vânzare consultativă, în departamentul de Relationship Managers, unde te vei comporta ca un veritabil consultant, sub îndrumarea unui coleg cu experiență.

Ai posibilitatea, astfel, de a afla concret ce este cel mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmează și în ce zonă te vei putea dezvolta. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum.

Desigur, vei putea și să te distrezi împreună cu noi la biliard, tenis, poker sau alte “trăsnăi” care ne mai trec prin cap.

Ce ne dorim de la tine?

 • Să fii deschis către învățarea și asimilarea de noi cunoștințe, meticulos și ordonat ca un neurochirurg, curios și pasionat ca un explorator;
 • ·Să fii “on top of your game” deoarece prioritizarea și gestionarea timpului sunt foarte importante pentru noi;
 • Să fii o persoană responsabilă, capabilă să urmărească rezultate și să se automotiveze pentru a le obține;
 • Să fii organizat, atent la detalii, să dezvolți o gândire algoritmică;
 • Să stăpânești limba engleză, să ai “DEX appeal” ridicat și simțul umorului;
 • Să vrei și să lupți pentru a reuși!

Și mai ales ne dorim, la finele programului de IST (internship “super-tare”), să ne devii coleg. 🙂

Pentru că suntem în permanentă căutare de talente, trimite CV-ul prin formularul de mai jos și determină-ne să-ți facem oferta de angajare.

Formular CV

Încarcă CV-ul tău în format .doc, .docx sau .pdf

PS: Dacă ești curios ce au de spus cei care ne-au trecut pragul și care au fost alături de noi pe parcursul internshipului, citește-le părerea în articolele de mai jos:

Tagged under:

3 Comments

 • Alex Reply

  Buna ziua,
  Mai este valabil acest intenship?

 • Alex Reply

  Si este platit?

 • Florin Reply

  Salut, Alex.

  Mă bucur că ți-a trezit interesul articolul.
  Internhisp-ul este de actualitate (de altfel, el se întâmplă regulat de câțiva ani și este un program care ne este drag și ne-a permis să cunoaștem de fiecare dată oameni interesanți și viitori colegi).
  Și da, începând cu acesta, internship-ul este și plătit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.