De ce este special programul de 6 luni de dezvoltare personală și profesională pe care îl parcurge acum la WebDigital Arin Mirițescu

Pentru că suntem norocoși să lucrăm cu oameni talentați în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, am aflat într-un scurt interviu cum ar descrie experiența WebDigital. Arin a început de câteva luni și are deja o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă acest program.

„M-am integrat bine în echipă; mă înțeleg bine cu toată lumea pentru că tot colectivul este tânăr și sunt super sociabili.

Echipa se implică în dezvoltarea ta încă de la începutul programului de internship și până la finalizarea acestuia, și sunt sigur că și după. Îmi răspund la întrebări extrem de rapid și încearcă pe cât posibil să îmi explice cât mai detaliat la vreo problemă când apare”

Arin Mirițescu este în programul de internship WebDigital din vara lui 2018.

Ne-a povestit că cel mai mult i-a plăcut structura programului, care este împărțit în trei părți principale. În prima parte cunoști componente ce țin de utilizarea soluțiilor tehnice, time-management, utilizare inteligentă a email-ului și te familiarizezi cu filosofia agenției și modul în care se întâmplă lucrurile.

A doua parte a internship-ului observi cum se implementează și optimizează propriu-zis campaniile, asistând implementarea de către departamentele de specialiști și consultanți. Înțelegi ce „produs” oferă WebDigital clienților și cum oferim valoare clienților precum și care este aportul fiecărui departament la această valoare.

Trecând prin toate departamentele observi că fiecare are un stil diferit și îți dai seama exact sau cel puțin îți formezi o părere despre unde te-ai potrivi pe termen lung.

Internship-ul până acum l-a făcut să realizeze că, învățând cum să utilizeze și ajutându-se de diverse „tool-uri”, poate fi mult mai organizat. Aceasta fiind și așteptarea de la tine ca intern în prima perioadă, să te organizezi.

În acest sens este implementat și sistemul de cuantificare a timpului. Înveți mult despre managementul timpului și cum să-ți împarți eficient activitatea.

„Pentru viitorii interni, care se presupune că își doresc să facă asta și care vor să învețe marketing centrat pe performanță, le recomand să aibă răbdare multă și să pună cât mai multe întrebări. E de preferat să greșească în perioada de internship și să învețe mult mai repede decât să le fie frică să întrebe și să se chinuie cu o problemă singuri.”

Iată ce zic și alți colegi și foști colegi de-ai noștri care au parcurs acest program de internship:

Vrei și tu în echipa noastră și să îți începi cariera în acest domeniu? Selecția pentru programul de internship este deschisă și când citești aceste rânduri, păstrând 2 poziții libere cel puțin o dată la 6 luni.

Trimite-ne CV-ul tău pe talente@webdigital.ro spune-ne de ce vrei să te dezvolți în acest domeniu și hai să ne cunoaștem!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.