Învață PPC Marketing într-un Internship Super-Tare

Oamenii pasionați de ceea ce fac tind să facă pasiunea lor cunoscută.

Așa am descoperit și că pasiunile comune vor aduce acești oameni împreună și ne-am dorit din primele zile ale WebDigital să putem împărtăși cunoștintele noastre de marketing digital oricui arată aceeași pasiune pentru domeniu. Am construit, ca și cadru, un program de internship, care s-a îmbunătățit exponențial pe parcurs.

Și nu am greșit optând pentru împărtășirea cunoștințelor noastre, pentru că acest cadru ne-a dat deja ocazia de fiecare dată să cunoaștem oamenii deștepți și interesanți, care ne-au și devenit apoi colegi.

Noi suntem WebDigital, o agenție specializată în campanii de Pay Per Click Marketing, ce protejează încă din 2009 investițiile clienților – peste 2 milioane de euro anual și sute de campanii pentru produse și servicii.

Dar dincolo de asta, ne dorim să fim o agenție care investește în dezvoltare personală, o agenție inovatoare și care caută constant echilibrul între privat-profesional, susținând munca “smart, not hard”.

Pe parcurs suntem convinși că am dezvoltat nu doar un program plătit de internship “super-tare”, ci că am devenit o școală de PPC Marketing. Astfel că tu vei învăța și lucra alături de noi 6 luni – te vei familiariza primele 3 luni cu filozofia și activitatea zilnică a fiecărui departament din cadrul agenției, apoi vei lucra în departamentul preferat, iar noi vom evalua potențialul tău de a face parte din echipa noastră.

 

Vei avea ocazia să înveți:
• Cum să construiești și optimizezi o campanie de PPC Marketing, având acces la conturi și bugete reale sub îndrumarea unui coleg experimentat;
• Cum să pregătești întâlnirea cu potențiali clienți, cum să gestionezi eficient un portofoliu de clienți, să faci networking și vânzare consultativă;
• Ce înseamnă și cum ne-am îndrăgostit de conceptul japonez de “kaizen” și cum am implementat “Agile Manifesto”.

Ai posibilitatea de a descoperi ce este mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmează și unde dorești să te dezvolți. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum. Desigur, vei putea și să te distrezi împreună cu noi la biliard, tenis, poker, board games sau alte “trasnăi” care ne mai trec prin cap.

 

Ce ne dorim de la tine?
• Să ai o certificare de la Google (în total două examene: Google Adwords Fundamentals și încă unul la alegere);
• Să cunoști limba engleză
• Să fii deschis către învățare, meticulos și ordonat ca un neurochirurg, curios și pasionat ca un explorator, să gestionezi eficient timpul avut la dispoziție și să nu treacă o zi degeaba pe lângă tine;
• Să fii o persoană responsabilă, capabilă de auto-motivare și rezultate;
• Să ai “DEX appeal” ridicat atât în română, cât și în engleză, și simțul umorului;
• Să vrei și să lupți pentru a reuși;
• Sa fii noul nostru coleg la finalul programului de IST (internship “super-tare”)!

 

Îți oferim și câteva impresii ale celor care au fost în IST în ultimii doi ani:

“Internship-ul are o structura faină. Internii desfășoară activități specifice fiecărui departament (Suport, PPC Marketing și Relationship Management) […] ajung să aibă o viziune de ansamblu asupra modului de funcționare a unei agentii de marketing online.”
Paula Prahoveanu (specialist PPC Marketing – 2 ani de WebDigital)

“Ce îmi place cel mai mult la WebDigital este colectivul care s-a implicat în dezvoltarea și evoluția mea cum nu am crezut vreodată ….”
Adrian Vasiloiu (relationship manager – 2 ani de WebDigital)

“Aceste două luni au fost, cum ar spune americanul, time well spent. Din prima zi am intrat într-un program intensiv de training, asezonat cu task-uri pentru asimilarea mai bună a celor învățate.[…] Întreabă constant și nu te teme să greșești. Nimeni nu reușește totul din prima, iar din greșeli înveți cel mai mult.”
Andrei Stan (specialist PPC Marketing – 1 an de WebDigital)

 

Tu mai stai pe ganduri?
Trimite-ne CV-ul tău la adresa talente@webdigital.ro, specificând în subiectul email-ului: Internship Digital Marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.