Project Manager wanted – Poziție închisă

**Această poziţie nu mai este deschisă, dar ne poţi trimite CV-ul la talente@webdigital.ro pentru job-uri viitoare.**

Concepția

Suntem un colectiv tânăr, plin de entuziasm și la fel de pregătit și dornic să își atingă obiectivele cât să și iasă la tenis, cinema sau frisbee.

Lucrăm cc 6 ore pe zi, într-un program flexibil, între 20% și 30% din programul nostru lunar fiind dedicat dezvoltării personale, pentru că ne dorim performanțe, pentru că ne dorim excepțional.

Pentru că WebDigital reprezintă suma oamenilor care o compun plus o anume inteligență colectivă (pe care cercetările Google asupra performanțelor echipelor lor, de pildă, o teoretizează).

Avem un birou plin de viață și culoare, ușor accesibil, aflat chiar în P-ța Unirii, avem fructe proaspete în fiecare săptămână și cafea proaspăt râșnită.

Oferim un salariu care crește în timp și în funcție de performanțele obținute, de proiectele pe care le poți implementa cu succes, de valoarea pe care o aduci echipei noastre.

600x315-2016-Campanie-Recrutare-project-manager-V1

Planificarea

Napoleon a scris planul pentru batălia de la Ulm cu 3 luni înainte. În ziua luptei s-a culcat și a solicitat să fie trezit peste alte 2 ore, exact când câștiga bătălia împotriva altor 2 imperii. Ne dorim planificare și organizare la fel de desăvârșite. În bătăliile cele mai importante, de auto-depășire, vom fi toți alături de tine.

Kekulé descoperea formula benzenului văzând un șarpe mușcându-și coada. Ok – sigur știi cu gravitația și mărul în capul lui Newton :). În ambele cazuri problemele păreau inițial imposibile.

Dar e vorba de pasiunea de a face lucrurile cu entuziasm și de a găsi soluții pentru că ești conștient că totul ține 100% de tine.

Ca să scurtăm și sistematizăm în continuare, ne mai dorim:

 • să dezvolți permanent un cerc relațional care să te sprijine, în interiorul și exteriorul agenției, să îți facă plăcere networking-ul (nu avem în minte aici din istorie decât probabil Mata Hari?!),
 • abilitatea de a motiva echipa cu care colaborezi, care să-ți permită să soliciți și să primești cu ușurință sprijinul celorlalți în realizarea proiectelor și respectarea deadline-urilor,
 • să prioritizezi, să distingi și să “jonglezi” cu ușurință între lucrurile importante, urgente și cele minore (să vezi pădurea, chiar dacă nu se văd toți copacii),
 • să dezvolți cunoștințele în domeniul particular al PPC Marketingului (e suficient să te folosești de programele noastre de dezvoltare în domeniu),
 • să exersezi un simț al echilibrului și corectitudinii în gestionarea conflictelor întâlnite,
 • să observi, analizezi și re-evaluezi constant prioritățile, să ai o gândire flexibilă care să-ți permită adaptabilitatea la orice situație (aici comparația la îndemână e “ca peștele în apă”),
 • să ai excelente abilități de scriere și comunicare interpersonală, mai bune decât comparația la îndemâna oricui de la punctul de mai sus.

Implementarea

 • Coordonezi activitățile și echipele de colaboratori pentru fiecare dintre proiecte,
 • Stabilești relații pe termen lung cu partenerii, clienții, furnizorii, beneficiarii și finanțatorii proiectelor,
 • Propui noi proiecte, cu planificările conceptuale aferente (obiective, bugete, logistică necesară, deadline-uri ș.a.) și le implementezi după validarea de către decidenți.
 • Gestionezi și dezvolți prezenta online a marcilor WebDigital, utilizând campanii de social media pe pagini web de interes și cu instrumente specifice.
 • Redactezi rapoarte de etapă, trimestriale și de evaluare a impactului proiectelor
 • Propui strategii de promovare și identifici evenimente de promovare ce aduc beneficii de imagine și nu numai brandurilor pe care le vei gestiona,
 • Participi la evenimentele pe care le gestionezi, asigurând pregătirea, derularea și colectarea adecvată a feed-back-ului.

Ah! Și era să uit (sper să învăț și de la tine cum să nu mi se mai întâmple așa ceva) – actualizează-ți CV-ul și trimite-l la talente@webdigital.ro!

Încheierea/evaluarea

Dacă ai și sesizat eroarea și lipsa de disciplină în folosirea punctului și virgulei la enumerarea de la 3. Implementare, convinge-ne și pe noi că ești alegerea potrivită și vom aștepta cu mare plăcere să te alături echipei noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.