fbpx
vezi categorii 181 articole

Actualizari (Updates)

Un coridor de blocuri despărțite de fântâni arteziene, care funcționează din primăvară și până la începutul iernii, este întrerupt în zona Pieței Unirii sub balconul nostru cu privire panoramică. Câtă efervescență într-un singur loc! Cel mai cunoscut magazin din țară la câțiva pași de noi, și cele mai mari firme cu sedii în vecinătate.

Dacă am putea număra impresiile negative, cele legate de locurile de parcare în zona Unirii probabil ar fi în top. Însă, în ciuda parcărilor, Unirii rămâne în mintea tuturor o zonă ușor accesibilă din orice punct al Bucureștiului.

Acolo am încheiat colaborări frumoase și poate ar fi frumos să facem o listă. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați vizitat: clienți și parteneri, foști colegi și furnizori.

Aproape că am uitat de unde am plecat și unde am ajuns, iar pentru cei care au avut primul loc de muncă la sediul din Piața Unirii, ei nu au știut niciodată. Când petreci suficient de mult timp într-o zonă, locurile din apropiere devin o parte extinsă din casa ta și, în plus, ai ocazia să trăiești toate sentimentele.

La fel ca și ei, și noi am trăit momente variate, o adevărată gimnastică a sentimentelor. Acum, după trei ani și jumătate la acea adresă, cu mai puține zile de luni în jumătate din timp, iată că ne-am înghesuit suficient de mult de fiecare dată când aveam interni în vizită, și cel mai mult când aveam schimb de experiență cu alte agenții din BlueAlliance.

Camerele modeste, aproape unite, ne-au făcut să ne simțim ca un veritabil trib. (vezi: Tribes, Seth Godin ;). Nu înțelegeți greșit, era frumos și la înghesuială, până la un punct.

Așa că, greu sau ușor, ne-am luat inima-n dinți și am căutat un nou spațiu pe care să-l numim a doua casă, cartier general, cuibul nostru, birou, serviciu, ‘office’ sau, mai simplu, ‘la noi’.

Am lăsat în urmă peretele de lemn realizat cu graffiti pe care l-am luat cu noi de la ultimul sediu, de pe Strada Oițelor. Mutarea din 2013 chiar ne aduce aminte de cât de mulțumiți eram cu acel spațiu, și cât a însemnat și acesta pentru noi. Când scalezi o afacere, precum facem noi acum, termenele în care ești mulțumit cu prezentul sunt destul de scurte. Sunt neliniștea și nemulțumirea semne ale maturizării?

La ‘Cooking Day’ cu siguranță nu vom renunța! Deja o tradiție WebDigital, oriunde ne-am afla. Colegii devin mai buni bucătari cu fiecare ediție. Apropo de mâncare, cu siguranță ne vom bucura de un spațiu mai mare și pentru masa de prânz, în noua bucătărie în care încap 11 suflete deodată.

Am trăit multe momente frumoase, ne-am bucurat de meniuri pentru toate buzunarele la Irish Pub – The Harp și cel mare și cel mic, unde am primit și card de membru VIP cu discount special (nu se mai oferă ;), la Alouette, la Horoscop, ‘La Stegulețe’, dar, pe de altă parte, le-am făcut tuturor reclamații în mai multe etape.

Până nu am rămas fără spațiul necesar noilor colegi nu ne-am hotărât să mutăm toată acțiunea într-un sediu nou-nouț. Și după ce am lucrat de zor pentru a face din acest spațiu cuibul confortabil pe care ni-l dorim, am reușit.

Suntem în plin proces de mutare, iar sediul din strada Bibescu Vodă nr. 2 nu va mai fi punct de lucru și întâlnire cu voi. Ne găsiți pe Dr. Joseph Lister nr. 62, în cartierul Cotroceni.

Am ales o zonă liniștită și pitorească. Și unde poți parca cu ușurință.

Suntem WebDigital, agenție specializată în achiziția de media pe Google, Facebook, Instagram și Youtube; prima agenție specializată în PPC Marketing și avem un nou sediu unde cei care ne vor trece pragul se vor simți ca acasă.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cosmin Stroe20 March 2018
0