fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?  

Mi-a plăcut timpul petrecut alături de echipa WebDigital ca intern. Cu toții m-au întâmpinat călduros. Au fost deschiși și prietenoși în toată această perioadă și s-au implicat mult în dezvoltarea mea, ajuntându-mă să înțeleg mai bine și să pun în practică ce am învățat.

Internship-ul are o structură foarte făină. Internii desfășoară activități specifice fiecărui departament (Suport, PPC Marketing și Relationship Management) pentru a se familiariza cu ele și a observa particularitățile fiecăruia. Ei ajung să aibă o viziune de ansamblu asupra modului de funcționare a unei agenții de marketing online.  

Mai mult, în acest fel, ei ajung să înțeleagă și care e rolul fiecărui departament în dinamica agenției, iar la viitorul loc de muncă (fie că rămân aici, fie că se angajează în altă agenție) vor înțelege mai bine importanța rolului propriu și al comunicării între departamente.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că internship-ul este axat pe a te învăța – îți pune la dispoziție numeroase materiale teoretice și poți beneficia de experiența specialiștilor din echipă.

Ce impact a avut acest internship asupra ta?

În cadrul internship-ului am învățat foarte multe, atât din punct de vedere teoretic, cât și din punct de vedere practic. M-a ajutat să mă dezvolt mai mult decât aș fi crezut că este posibil în doar 2 luni.

Ce recomandare ai pentru viitori interni?

Întreabă constant și nu îți fie frică să greșești. Nimeni nu reușește totul din prima, iar din greșeli înveți cel mai mult.

Recomand călduros acest program oricărei persoane interesate de PPC Marketing. Structura internship-ului, resursele teoretice puse la dispoziție, promptitudinea răspunsurilor specialiștilor, echipa tânără, prietenoasă și dinamică fac WebDigital locul ideal de a-ți începe cariera în PPC Marketing.

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Vezi detaliile despre job-urile disponibile, trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă1 September 2015
0