fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum te-ai integrat în echipă?

Pentru mine, cele două luni petrecute alături de echipa WebDigital au trecut mult prea repede. Oamenii sunt tineri, entuziaști, deschiși și nu ezită să te ajute sau să-ți răspundă la întrebări.

Orice probleme sau nelămuriri ai avea, te poți baza pe suportul lor. Energia lor pozitivă e molipsitoare, te ajută să te integrezi foarte repede și te face să vii de plăcere la birou.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Au fost foarte multe lucruri care mi-au plăcut. În primul rând, mi-a plăcut faptul că internship-ul are o structură bine pusă la punct, astfel încât cele două luni petrecute în cadrul echipei să fie valorificate la maximum. Mai mult decât atât, mi-a plăcut că a existat o colaborare continuă pe programul de training și că acesta se poate modifica în funcție de inputul tău, astfel încât să fie și mai bine structurat.

În al doilea rând, mi-a plăcut faptul că în internship se pune accent pe acumularea de knowledge, dar și pe partea aplicată. Foarte utilă partea în care înveți să lucrezi cu  tool-uri care te ajută să te organzezi mai bine.

Pe lângă toate training-urile făcute și sarcinile efectuate, pentru mine a fost de neprețuit și „mentalitatea” echipei, atitudinea orientată spre a face lucruri, spre a găsi soluții, spre optimizarea continuă.


Ce impact a avut acest internship asupra ta?

Am învățat o mulțime de lucruri pe perioada internship-ului, pe lângă tot knowledge-ul acumulat, am reușit să devin mai disciplinată și să-mi organizez mai eficient timpul. Training-ul mi-a testat anumite limite și m-a ajutat să învăț mai multe lucruri despre mine.


Ce recomandare ai pentru viitori interni?

Nu ezita să pui întrebări.

Fii deschis și pregătit de muncă, satisfacția cea mai mare o ai atunci când faci lucrurile să se întâmple.

Fail faster. The faster you fail, the sooner you will succeed.

 

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Căutăm un coleg care să se ocupe de creșterea și vizibilitatea brand-ului WebDigital. Uite aici mai multe detalii. Trimite-ne CV-ul tău pe talente@webdigital.ro și hai să ne cunoaștem!

 


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Florin Bratu1 June 2016
0