fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?  

Pentru mine timpul petrecut alături de echipa WebDigital a fost realmente o experienţă complexă. Cred că aş putea face propriul film despre această perioadă a vieţii mele raportându-mă la “The internship”, din 2013, cu Vince Vaughn şi Owen Wilson.

WebDigital a intrat în topul 10 personal ale celor mai inteligente, prietenoase şi ingenioase echipe pe care le-am cunoscut. Mă bucur că mi-au acordat încredere, că am putut lucra alături de ei şi că am putut învaţa de la ei atât de multe lucruri!

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-a plăcut partea aplicativă din cadrul programului, faptul că am putut lucra pe conturi reale, că am întâlnit o parte dintre clienţi. Toţi aceşti factori au contribuit la o înţelegere 360 de grade a paşilor necesari pentru achiziţia de noi clienţi şi a paşilor eficienţi pentru implementarea şi optimizarea strategiilor agreate.

Ce recomandare ai pentru viitori interni?

Dacă vei lua decizia să aplici la acest internship şi te vei număra printre candidaţii selectaţi, atunci îţi garantez că programul îţi va testa limitele, că vei acumula o varietate de informaţii teoretice, că vei avea oportunitatea să pui în practică cunoştinţele dobândite şi, mai ales, îţi garantez că vei descoperi foarte multe lucruri despre tine atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.
Recomandarea mea este să îţi calibrezi aşteptările, să vii deschis şi pregătit de muncă. Dacă ai toate aceste aspecte în minte te vei integra perfect şi te vei putea îmbarca în roller coaster-ul numit WebDigital.

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Trimite-ne CV-ul tău pe talente@webdigital.ro și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alina Ciotârnel9 March 2016
0