fbpx
vezi categorii 181 articole

Antreprenoriat in RO

Nouă agenții partenere Google Premier din Europa Centrală și Europa de Est înființează BlueAlliance. Agențiile partenere Google Premier din Europa Centrală și Europa de Est, specializate în digital marketing, au semnat un acord privind cooperare internațională în regiune.

Acordul BlueAlliance reprezintă o platformă de co-operare internațională alcătuită din opt țări din Europa și anume: Croația, Cehia, Ungaria, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ucraina.

Fondatorii BlueAlliance își doresc expansiunea activității profesionale în afara granițelor, oferind astfel servicii de calitate testate, clienților de pe piața Europei Centrale și a Europei de Est. Ideea principală a acestui acord este aceea de a fi membru al unui parteneriat multicultural care pune accentul pe schimb de experiență și cunoștințe privind piețele locale și deprinderile consumatorilor.

Prima inițiativă către acest acord a avut loc în anul 2016 și a condus la fundația acestui parteneriat care unește agenții cu valori similare, misiuni și specializări asemănătoare.

Toate cele 9 agenții sunt agenții independente, parteneri Premier Google, recunoscuți la evenimente și competiții atât locale cât și internationale, cu experiență în domeniu și cu o competență ridicată în digital marketing.

Toate agențiile care au semnat acest acord sunt alcătuite din profesioniști recunoscuți la nivel local, în aceleași domenii precum WebDigital: Digital Analytics, Paid Search și PPC Marketing, dar și alte arii de expertiză precum SEO, Social Media și Conversion Rate Optimization.

În prezent BlueAlliance este alcătuită din nouă membri:

  • Aweb (Ucraina),
  • Bluerank (Polonia),
  • WebDigital (Romania).
  • Effectix (Cehia),
  • eStrategai (Lituania),
  • Growww Digital (Ungaria),
  • INTREN (Ungaria),
  • KG Media (Croatia),
  • Pizza SEO (Slovacia),

BlueAlliance a fost creată pentru a ajuta clienții agențiilor să își îndeplinească obiectivele împreună cu progresul și expansiunea pe piața Europei Centrale și a Europei de Est, folosindu-se de cunostinte specifice fiecarei tari.

Acordul ce a stat la baza formării parteneriatului BlueAlliance a fost semnat în timpul workshop-ului de schimb de experiență și cunoștințe ce a avut loc la sediul Bluerank din Polonia, la sfârșitul lunii august 2017.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Comment

· Postat 29 August 2019 / 13:20

[…] Află de aici mai multe despre primii pași ai BlueAlliance. […]

Ionut Radu Munteanu4 October 2017
1