fbpx
vezi categorii 181 articole

Dezvoltare Personala

GPeC, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrală și de Est, anunță organizarea celei de-a șaptea ediții a proiectului Școala de Vară GPeC. Ce o să faci acolo dacă alegi să participi și tu?

Practic, în perioada 23-28 august, 12 mentori vor susține pentru tine 18 ore de cursuri intensive despre tot ce ascunde domeniul Marketing Online. Vei afla lucruri inedite și utile despre optimizarea conversiilor, cursuri practice de usability, vei avea șansa să testezi campanii de AdWords și SEO și vei fi conectat la industrii tangențiale industriei în care activezi precum Logistică sau Customer Experience.

”Am început Școala de Vară GPeC acum șapte ani din dorința de a ajuta antreprenorii online și pe toți cei care activează în domeniul eCommerce. De-a lungul edițiilor de până acum, am rafinat cursurile și subiectele pe care le abordăm, păstrând tot timpul o abordare cât mai pragmatică și axată pe exemple concrete. Obiectivul nostru este de a le oferi participanților cunoștințele și uneltele necesare pentru ca aceștia să își poată îmbunătăți activitatea și să vină către clienții lor cu servicii cât mai bune”, menționează Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Până în prezent, peste 300 de cursanți au participat la cursurile organizate de GPeC pe perioada verii. Programul de mentorat se adresează atât celor pasionați de comerțul online, antreprenorilor ce și-au deschis deja propriul magazin online, cât și furnizorilor de servicii și soluții eCommerce, procesatorilor de plăți, companiilor de curierat și agențiilor specializate.

În acest an, ,,flagship-urile” în materie de know-how vin de la nume precum: Valentin Radu (Fondator Omniconvent), Horia Neagu (Digital Marketing Consultant), Lucia Ciucă (Managing Director Quantum Data Science), Liviu Taloi (Senior eCommerce Consultant), Anabela Luca (CEO adLemonade), Sergiu Neguț (Business Angel și Associate Dean în cadrul Maastricht School of Management), Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier), Dan Vîrtopeanu (Managing Partner BreezeMobile), Marian Hurducaș (Manager & Founder Necktie Agency), Ioana Barbu (Managing Partner Bright Agency), alături de Raluca Radu (Country Manager Answear.ro) și Andrei Radu (Fondator GPeC).

Cei ce își doresc să participe în cadrul Școlii de Vară GPeC se pot înscrie până la data de 1 august 2017 pe site-ul www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/, Evenimentul se organizează la Family Hotel Arnica din Bran, județul Brașov în perioada 23-28 august.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Comment


Lenutaa_mirceaa
Membru din 2017

· Postat 30 July 2017 / 07:14

Ce e se webdigital ro?

Bogdan Daradan27 July 2017
1