fbpx
vezi categorii 181 articole

Actualizari (Updates)

Dragi prieteni, ne-ați fost alături de-a lungul timpului, așa că am adunat la un loc câteva articole “vedetă” care încă sunt de actualitate.

Cei care ne citesc abia acum, vă așteptăm sa reveniți și la urmatoarea postare 🙂

Ce este SEM? Ce nu este SEM? – SEM = Search engine marketing

Smart is sexy – „Când ți-ai updatat ultima oară softul la calculator? Acum 1 an? Și te miri că merge prost?!” – aceasta e o introducere pentru o recomandare care ar trebui luată în serios – citește mai mult, dezvoltă-te cu ajutorul informației. O carte sau un curs online este un update neuronal, iar dacă nu dorești să meargă prost de tot sinapsele, îți recomand să faci acest pas lunar.

Anunțuri dinamice în Rețeaua de Căutare Google (DSA) – Campania de DSA reprezintă un alt mod de a identifica potențiali clienți în rețeaua de căutare Google AdWords. În timp ce campaniile standard din rețeaua de căutare folosesc cuvinte cheie pentru a determina cum anume se afișează anunțurile, campania de DSA diferă prin faptul că în aceasta nu se folosesc cuvinte cheie.

10 Strategii pentru campanii de Branding – PPC marketing nu se referă doar la performance marketing. Nu doar campaniile de Display au rolul de creștere a branding-ului. Youtube nu are doar rolul de branding și creștere a vizibilității brandului. Despre aceste trei prejudecăți vom vorbi în acest articol.

 

 


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alina Ciotârnel16 February 2016
0