fbpx
vezi categorii 181 articole

Actualizari (Updates)

Fie că vorbim despre vizibilitate pentru brandul tău, vânzări sau retenție, suntem alături de antreprenori și oamenii de marketing în a alege cea mai bună strategie pentru promovarea online. știm că provocările apar constant în comerțul online, de aceea ne bucurăm când există și inițiative cu tradiție care sprijină oamenii de business să își dezvolte afacerea și să cunoască posibili parteneri de drum.

Recomandăm pe 24 noiembrie, la București, ediția de toamnă a GPeC Summit – cel mai important eveniment de comerț electronic din România. Odată cu această ediție se împlinesc 10 ani de existență GPeC (Gala Premiilor eCommerce) în online-ul românesc.

Printre invitații speciali se numără: Oli Gardner (co-fondatorul Unbounce), Larry Kim (fondator WordStream), Brian Massey (fondator Conversion Sciences), Viljo Vabrit (CEO-ul ConversionXL). Alături de aceștia vom întâlni experți în e-commerce și digital marketing din România.

WebDigital oferă cu ocazia celei de-a 10 ediții GPeC vouchere ce însumează 100 de luni de servicii specializate în PPC Marketing. În spatele numărului “100” se află experiența oferită de către consultanții noștri pentru a vă însoți pe drumul obiectivelor atinse, a specialiștilor noștri care creează campanii potrivite business-ului vostru și susținerea oferită de către echipa de suport pentru profesionalismul eco+sistemului în care vă invităm să luați parte.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să căutați voucher-ul special printre materialele pe care le veți primi la începutul evenimentului și să stabiliți o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri.

Pentru orice detalii vă stăm la dispoziție cu lămuriri, informații, idei, discuții interesante:)

 

*fiecare voucher oferă servicii în valoare de minim 129 euro pe durata unei luni 


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alina Ciotârnel23 November 2015
0