fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Trimestrul 2 al anului 2021 incepe cu vesti bune pentru echipa WebDigital care a fost nominalizata la 3 categorii cu 4 proiecte in cadrul competitiei Global Agency Awards

Dupa ce in luna Martie 2021 echipa WebDigital a fost nominalizata si la European Search Awards cu 7 proiecte la 4 categorii despre care am scris in articolul de blog acum suntem bucurosi ca avem proiecte finaliste si in cadrul competitiei Global Agency Awards.

Proiectele care au fost nominalizate sunt urmatoarele:

PPC Agency of the Year

WebDigital – Elevated Performance

Best PPC campaign

WebDigital & Videnov – Unleash the sales and go to 14200% ROAS

Campaign Effectiveness Award

WebDigital & E-Acumulatori – 34 times more revenue with 5% more budget and 2445% ROAS

WebDigital & Videnov – Campaign structure ready for 14200% ROAS

 

“Ne place sa vedem din ce in ce mai multe agentii si proiecte din Romania concurand cu agentii puternice din Europa si din lume, dar consideram ca e un lucru natural, iar pe viitor sunt sigur ca vom vedea din ce mai multe case-study-uri castigatoare in cadrul acestor competitii.”, a mentionat Mihai Andrei, managing partner WebDigital.

 

Felicitam pe aceasta cale atat echipa WebDigital, dar mai ales partenerii care isi desfasoara activitatea corect si eficient si au avut incredere sa lase investitiile in performance marketing pe mana echipei noastre.

Daca si tu vrei sa intelegi ce vanzari se pot obtine pentru proiectul tau, ia legatura cu echipa WebDigital si afla care sunt lucrurile necesare pentru a creste vanzarile magazinului tau.

Sa avem un an excelent, plin de realizari si rezultate peste asteptari!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alexandra Apostol9 April 2021
0