fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Trimestrul 1 al anului 2021 se incheie cu vesti bune pentru echipa WebDigital care a fost nominalizata la 4 categorii cu 7 proiecte in cadrul competitiei European Search Awards.

Dupa ce in anul 2020 echipa WebDigital a fost nominalizata in cadrul a 3 competitii internationale (European Search Awards, Global Search Awards si Global Digital Excellence Awards) si o competitie locala (IAB Mixx Awards), am reusit sa aducem si 3 premii acasa:

  1. Best Low Budget Campaign (PPC) la Global Search Awards
  2. Global PPC Agency of the year (Small) la Global Digital Excellence Awards
  3. Best Search Advertising Campaign la IAB Mixx Awards

Pentru ca dorinta echipei de a maximiza rezultatele partenerilor este autentica si vie, in 2020 si 2021 am continuat sa lucram la intensitate maxima si sa imbunatatim si mai mult rezultatele proiectelor pe care le desfasuram in asa fel incat sa ajutam partenerii sa castige si mai multa cota de piata si sa isi imbunatateasca rentabilitatea investitiilor in performance marketing.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar acest lucru este dovedit prin faptul ca juratii European Search Awards (una din cele mai importante competitii de digital marketing din Europa) au considerat ca 7 din proiectele inscrise in competitie sunt demne sa ajunga in finala.

“Suntem bucurosi sa vedem ca agentii romanesti, independente joaca la acelasi nivel cu agentii puternice din Europa avand rezultate sesizabile atat cu proiecte mici cat si cu proiecte mari. Speram ca acest lucru sa puna agentiile romanesti pe harta agentiilor europene de digital marketing si sa ajungem sa putem servi cat mai multi clienti internationali”, a mentionat Mihai Andrei, managing partner WebDigital.

Proiectele care au fost nominalizate la European Search Awards sunt urmatoarele:

Best local campaign (PPC)

WebDigital & Semplus – Conquering the market with +2000% ROAS

Best low budget campaign (PPC)

WebDigital & Dwyn – David beats Goliath with +2500% ROAS 

WebDigital & E-Acumulatori – Performance kit to go from 72% to 2445% ROAS

WebDigital & Semplus – Conquering the market with +2000% ROAS

Best PPC campaign

WebDigital & DualStore – Right performance package for +3500% ROAS 

WebDigital & ForIT – Gain market share with +5500 ROAS

Best small PPC agency

WebDigital – Elevated Performance

 

Felicitam pe aceasta cale atat echipa WebDigital, dar mai ales partenerii care isi desfasoara activitatea corect si eficient si au avut incredere sa lase investitiile in performance marketing pe mana echipei noastre.

Daca si tu vrei sa intelegi ce vanzari se pot obtine pentru proiectul tau, ia legatura cu echipa WebDigital si afla care sunt lucrurile necesare pentru a creste vanzarile magazinului tau.

Sa avem un an excelent, plin de realizari si rezultate peste asteptari!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alexandra Apostol28 March 2021
0