fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Echipa WebDigital continua seria premiilor obtinute in cadrul competitiilor internationale, iar dupa nominalizarea obtinuta in finala competitiei European Search Awards la categoria Best Low Budget Campaign (PPC) din luna Aprilie, au urmat nominalizarile in competitia Global Digital Excellence Awards unde am ajuns in finala cu 3 proiecte din care unul a fost castigator, Global PPC Agency of the Year (small) si cea mai recenta nominalizare in in cadrul competitiei Global Search Awards la categoria Best Low Budget Campaign.

In finala competitiei, echipa WebDigital a concurat cu agentii de top din SUA precum Logical Position sau Bad Penny Factory si agentii de top din Singapore, precum Stand Out Digital.

WebDigital a participat in competitie cu proiectul e-acumulatori.ro pentru care a reusit, de la preluarea contului de Google Ads, sa creasca veniturile din Google Ads de 16 ori cu un buget cu 11% mai mic, in mai putin de o luna.

Global Search Awards winner announcement

Mai multe detalii despre abordarea proiectului, exemple de implementari si rezultatele campaniei putem vedea in articolul dedicat in care am anuntat prezenta agentiei in finala competitiei si in care am nuantat elemente precum: cercetarea initiala, google scripts, feed management, google shopping, google search, smart bidding, model de atribuire.

https://webdigital.ro/blog/webdigital-finalista-la-global-search-awards-cu-cea-mai-buna-campanie-cu-buget-redus/

Echipa WebDigital a ajuns sa se diferentieze in competitiile internationale prin executia impecabila a componentelor care fac parte din ansamblul de setup si mai ales prin rezultatele obtinute in special din campaniile Google Shopping si Google Search.

Instrumentele de monitorizare, raportare si optimizare interna ne ajuta sa tinem raportul dintre buget si obiectiv sub control si sa maximizam numarul de tranzactii si veniturile obtinute in urma tranzactiilor si mai ales sa putem scala din punct de vedere al vanzarilor proiectele pe care le gestionam.

Mai jos putem observa rezultatele obtinute pe contul e-acumulatori.ro unde am reusit o crestere de 16 ori a veniturilor generate de campaniile Google ads, cu un buget cu 11% mai mic.

Multumim pe aceasta cale clientului nostru pentru increderea pe care a avut-o in echipa noastra si mai ales pentru felul cum isi desfasoara business-ul si cum isi serveste clientii, elemente fara de care campaniile nu ar fi avut aceleasi rezultate.

WebDigital este prima agentie din Romania specializata strict in servicii de PPC Marketing. De asemenea suntem agentie Google Premier Partner si Facebook Marketing Partner.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mihai Alexandru Andrei22 December 2020
0