fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

WS2GROW, prima conferință organizată de Wall-Street.ro, axată pe dezbateri între traineri, specialiști în coaching și mentoring, pe de-o parte, și specialiști în resurse umane și antreprenori, pe de altă parte, ne-a oferit ocazia să vorbim pe larg despre importanța automatizărilor în procesul de menținere a unei echipe productive și satisfăcute.

Ionuț a deschis Modulul I, Atragerea, dezvoltarea și retenția angajaților, și a oferit primele informații în legătură cu noul program de lucru WebDigital.

Ne plac zilele de luni. Am transformat ziua de luni dintr-o zi urâtă într-una plină de recompense. Ziua de luni era o zi încărcată de rapoarte, planificări, din partea noastră și a clienților. Solicitările veneau pe finalul zilei de luni sau în dimineața zilei de marți. Am văzut și proiecte unde vineri era redusă la jumătate. Luni însă avea o încărcătură negativă în subconștient. Am transformat-o în recompensă și am eficientizat lucrurile în celelalte 4 zile. Nu am fi putut face asta fără digitalizarea procesului, a procedurilor. Sunt proceduri care scot robotul din om.

evenimente-wd-6

În cadrul WS2GROW am aflat mai multe informații despre cele mai potrivite metode de dezvoltare personală și cum poate fiecare organizație să își dezvolte echipe puternice și lideri inspiratori, având în vedere necesitatea tot mai acută a dezvoltării angajaților, de la bază la vârf, imediat după recrutare.

La conferință au participat aproximativ 100 de specialiști din departamentele de Resurse Umane medii și mari, traineri, antreprenori din industria HR, consultanți și reprezentanți ai mass-media.

evenimente-wd-8

evenimente-wd-9

evenimente-wd-11

evenimente-wd-12

evenimente-wd-17

Află mai multe despre efectele săptămânii de patru zile lucrătoare din articolul Wall-Street.ro.

 


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dan Pandrea4 November 2016
0