fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Pe 10.03, am participat la un super-mega-exciting eveniment: The future of marketing with Martin Lindstrom. A însemnat marketing pe bune, cu exemple și informații care ar trebui să se afle în mintea oricărui pasionat și practicant de digital. De ce să uităm de big data, care va fi noua definiție brand-ului , să incluzi emoția în orice comunici și multe altele.

Apropo de emoții…

O altă oportunitate creată de către organizatorii evenimentului și Martin a fost să fie dat feedback pe brand-ul tău. Asta în timpul evenimentului, live, în fața unei săli pline. Am aplicat, însă nu credeam că vom fi aleși.

A venit momentul în care să înceapă seria de discuții. Lejer, 2-3 minute.

Martin: – And now let’s invite WebDigital on stage.

Eu: – Mihai, du-te tu. Du-te, te rog.

Mihai: – Tu mergi. Hai.

Ușor emoționată (hai pentru impresie artistică, foarte emoționată) mă îndrept spre scenă din spatele sălii. Dar văd că nu sunt singura care merge spre microfon. Mi-o ia înainte un participant din sală. M-am oprit nedumerită… Mă întorc panicată la Mihai. Cine este? Ce face? Există un nou WebDigital? Dăm search pe Google. Ceea ce știam deja. Cu ochii cât cepele, auzim că începe discuția între cei doi.

La un moment dat, apare proiectat website-ul nostru. Tipul, nedumerit, nu știa ce e cu el acolo. Se aștepta la altceva. De fapt, el a crezut că poate merge pe scenă oricine lucrează în web digital…Fair enough. M-am bucurat că nu avem de-a face cu o agenție soră fantomă și eu, ca marketing, să nu fi știut 😀

Acum…să vină adevăratul reprezentant WebDigital. Na…momentul vieții mele. Nu mai știu exact ce gândeam, dar era sigur o petrecere în mintea mea.

Ajung în față, îmi zic: ” Hai pe bune, spune din suflet ce ai de spus și vezi ce iese” (sunt uimită ce sfaturi ne putem da câteodată, te apucă râsul). Spun mândră valorile și misiunea noastră. Urmează feeback-ul pe website. Ceva de genul smile and wave. A fost hilar și nu chiar roz 😀

Acum serios…a fost extrem de valoros și le mulțumesc celor din sală care și-au exprimat gândurile, alături de Martin.

Am plecat de acolo fericită că s-a întâmplat totul și curioasă față de ceea ce urmează. Avem de lucru, ce să mai 😀

Cam atât. Dacă v-am plictisit îmi puteți scrie pe alina@webdigital.ro și să îmi spuneți asta. Sau puteți să îmi scrieți că vreți prezentarea lui Martin Lindstrom. Eu vă zic că aveți ce lua de acolo! Găsiți și un moment de live-blogging într-un articol separat.

Enjoy!

 

 

 


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alina Ciotârnel10 March 2016
0