fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?

Oricât de “clișeic” ar suna, oamenii de la WebDigital nu-ți dau altă opțiune în afară de a te integra în echipă. Faptul că am scăpat câteva lacrimi când am plecat, spune multe despre felul în care am relaționat cu ei. Am spus-o și o mai spun, ei au devenit prietenii și nu colegii mei.

Fără ajutorul lor nu aș fi reușit să interferez cu ceea ce înseamnă WebDigital. M-au ajutat nu doar la nivel de profesional, ci și uman. Am primit o mulțime de sfaturi pe care o să le țin minte.

Internshipul este destul de complex mai ales că se face trecerea de la un departament la altul, unde primești task-uri aferente fiecăruia. Personal, am fost la departamentele: Suport, Specialiștii PPC și Consultanți RM (Consultanţii PPC) – în ordinea aceasta.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-au plăcut oamenii. Fără doar și poate! Cred că acesta este cel mai important aspect atunci când ești la început de drum într-un domeniu.           

Ce impact a avut acest internship asupra ta?

La nicio săptămână de când am terminat internship-ul mă gândesc că nu îmi mai surâde viața cu „ trezitul la 1”. Cu siguranță m-a facut mai organizată și mi-a deschis dorința de a fi productivă în fiecare zi.

Ce recomandare ai pentru viitorii interni?

Enjoy! It`s gonna be a fun ride!

 

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Vezi detaliile despre job-urile disponibile, trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă8 June 2015
0