fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?  

M-am simțit excelent în echipa WebDigital. Este un colectiv bine închegat, cu oameni veseli, deschiși și profesioniști, care m-au ajutat să mă integrez foarte repede și, cel mai important, au fost acolo să îmi răspundă la întrebările pe care le aveam. Astfel, am reușit să acumulez multe cunoștinte într-un ritm accelerat.
Aceste două luni au fost, cum ar spune americanul, time well spent. Din prima zi, am intrat într-un program intensiv de training, asezonat cu task-uri pentru asimilarea mai bună a celor învățate. Programul este structurat în 3 părți care te poartă prin toate departamentele WebDigital (Suport, PPC Management și Relationship Management), ca la final să ai o idee cât mai clară asupra fluxurilor care au loc în cadrul agenției și care sunt rolurile fiecăruia. Acest lucru este de ajutor și pentru internii care încă nu sunt deciși care parte a marketingului online li se potrivește cel mai bine. Eu știam deja că vreau să gestionez campanii de Pay Per Click Marketing, așa că acolo am investit cel mai mult timp și energie. Și sunt foarte încântat de tot ce am făcut: auditarea unor conturi de Google Adwords și Facebook Ads, setup-ul conturilor pentru clienți noi, crearea goal-urilor și a audiențelor de remarketing în Google Analytics și multe altele.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cred că partea care m-a entuziasmat cel mai mult este legată de training-urile pe strategii PPC marketing. Sunt extrem de valoroase, le-am învățat ca pe “Tatăl Nostru”.

Ce recomandare ai pentru viitori interni?

Întreabă constant și nu îți fie frică să greșești. Nimeni nu reușește totul din prima, iar din greșeli înveți cel mai mult.

Recomand călduros acest program oricărei persoane interesate de PPC Marketing. Structura internship-ului, resursele teoretice puse la dispoziție, promptitudinea răspunsurilor specialiștilor, echipa tânără, prietenoasă și dinamică fac WebDigital locul ideal de a-ți începe cariera în PPC Marketing.

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Vezi detaliile despre job-urile disponibile, trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 Comment

· Postat 29 August 2019 / 13:19

[…] Andrei Stan – internship 2016 @WebDigital […]

Alina Ciotârnel18 February 2016
1