fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?      

În timpul internshipului am avut ocazia să interacționez mai mult cu departamentul de PPC Marketing si cu Florin – Talent Manager. Consider că m-am integrat bine și am petrecut un timp frumos împreuna cu toți colegii, deși nu am avut timp să interacționez cu toți membri în aceeași măsură.

Atât Florin, cât și colegii de la PPC m-au sprijinit constant și m-au implicat în diverse activități, atât individuale, cât și de echipă.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-a placut să mă implic în activitățile din departamentul din care îmi doream să fac parte și să lucrez pe task-uri specifice. De asemenea, mi-a fost foarte folositor și feedback-ul pe care l-am primit constant de la colegii mei.       

Ce impact a avut acest internship asupra ta?

Pe parcursul internshipului am facut un progres foarte mare și am învățat foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt.

Ce recomandare ai pentru viitorii interni?

Puneți cât mai multe întrebări! Fiți curioși și absorbiți cât mai multe informații de la colegii din departamentele în care vă desfășurați activitățile! Au foarte multe de oferit din punct de vedere profesional și vor fi acolo pentru voi indiferent de întrebare.

 

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Vezi detaliile despre job-urile disponibile, trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă8 June 2015
0