fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Între 9 – 10 noiembrie 2019 are loc TeCOMM eCommerce Conference&Expo. În același timp cu el se întâmplă și Târgul de Cariere în IT.

Noua ediție TeCOMM va avea conferințe cu speakeri și know-how internațional, workshop-uri practice, masterclass-uri hands-on, dar găzduiește și o zonă expozițională extinsă, formată din profesioniști și furnizori din domeniu.

James Poulter este Global Head of Emerging Platforms and Partnerships, parte integrantă din divizia Digital Consumer Engagement a LEGO Group. În afara job-ului, James este consultant pe partea de inițiative tehnologice pentru start-up-uri, companii și comunități emergente – le ajuta pe acestea să dezvolte inovații strategice și modele de afaceri de succes.

Melissa Weston ocupă poziția de Marketing Lead for UK and Ireland la Zalando, gigantul de comerț electronic cu peste 14.000 de angajați. Nominalizată printre cei 35 sub 30 de ani la Festivalul Creativ Cannes pentru performațele sale în eCommerce și Marketing, Melissa este responsabilă de întregul buget de marketing Zalando UK&Irlanda.

Juan Carlos Dueñas Milian este Senior Manager Ecommerce la ESPRIT. Îl recomandă peste 6 ani de experienta pe partea de product management si e-commerce la companii internationale cu nume sonore: Inditex, Mango, Puig, ESPRIT și în prezent se ocupă de campaniile comerciale ale ESPRIT, cu focus pe îmbunătățirea strategiilor de creștere a vânzărilor și optimizarea experienței de cumpărare.

Biletele sunt disponibile la adresa: https://cluj.tecomm.ro/tickets-and-registration-tecomm

Evenimentele creează noi punți între specialiști, astfel încât oportunitățile întâlnite în cadrul celor două evenimente să fie cât mai avantajoase pentru cei care vor să aprofundeze anumite teme relevante pentru viitorul lor profesional sau își doresc o carieră în domeniul IT.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cosmin Stroe23 October 2018
0