fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

IMWorld 2014 este evenimentul care a strâns sub cupola sa peste 100 de speakeri locali și internaționali și peste 100 de expozanți din diverse domenii.

Pentru mine, acesta este reprezentat de două concepte: ”Speed Networking” și drone.

Ce este ”Speed Networking”? Luăm conceptul de ”Speed Dating”, înlocuim cuvântul ”dating” (eng. întâlnire) cu ”networking” (eng. conectare)  și tadaaam…avem un nou concept. Cei de la IMWorld l-au implementat cu succes, transformandu-l în: ”Speed Networking Area”.

Mi-a plăcut la nebunie să îmi petrec o parte din timp aici. În cele 5 minute pe care le ai la dispoziție să comunici cu fiecare persoană în parte, ai timp suficient să îți faci o idee despre oportunitatea de afacere sau de parteneriat pe care o ai. Astfel, cărțile mele de vizită și-au luat zborul spre buzunare mai bune.

Cel de-al doilea concept de referință pentru IMWorld, este unul din preferatele mele: dronele!

arialview-bucharest

V-ați întrebat vreodată cum se vede Bucureștiul de sus? Eu nu! Nu până acum 3 luni când am sărit cu parașuta, moment în care am mi-am dat seama că Bucureștiul arată ca o ”parcare de case” cu ”o grămadă de piscine”!

Această întâmplare, plină de adrenalină, a trezit în mine o mare curiozitate: ”Oare cum se văd alte orașe de sus?”…”Oare cum se vedem LUMEA de sus?”.

Curiozitatea a reapărut în momentul în care, stând liniștită la ”un pahar de vorbă” cu Ionuț, a trecut pe deasupra capetelor noastre un fel de elicopter ce scotea un bâzâit mecanic. L-am privit câteva momente, urmărind cu privirea locul în care se întorcea.

Intenția celor de la Sierra de a atrage atenția a funcționat perfect. În mai puțin de 2 minute eram la ei la stand, studiind o dronă, cu atenția unui copil care a descoperit o jucărie nouă.

În mijloc se afla ”Phantom 2 Vision +”, o dronă profesională, utilizată pentru fotografii şi filmări video la rezoluţie “full HD”, cu GPS integrat. Aș fi cumpărat-o chiar atunci, dacă nu ar fi lasat un ”crater” în bugetul meu! 🙂

În câteva cuvinte, IMWorld a fost despre: conferinţe, ateliere, social media, networking şi magia tehnologiei, toate într-un singur loc!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


ciuca cristina
Membru din 2014

· Postat 14 October 2014 / 11:21

Este vorba de tinerete, adrenalina, vointa de a face ceva frumos si util. Articolul este super, sunt mandra ca faci parte din inima mea.

Oana Ciucă13 October 2014
0