fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Anul acesta, echipa WebDigital va avea nu unul, ci doi speakeri la TeCOMM! 🙂 Noi suntem tare mândri de ei! Este vorba de Ionuț Munteanu și Dragoș Smeu.

Subiectul va aborda unul din momentele cheie al unei campanii de PPC Marketing, anume decizia de a o opri. Nu știu despre voi, dar eu am rămas ușor surprinsă, așa că am decis să îi convoc la o întâlnire și să aflu mai multe.

Băieții au lucrat la această prezentare împreună, iar detaliile acesteia sunt un mare secret pentru toată lumea. Ei, nu chiar atât de mare pentru noi dar nu vor să vă strice surpriza! 🙂

Numele prezentării este: ”Când oprești o campanie care nu prea convertește?” și tratează importanța acestei decizii și cum o poți lua în cunoștință de cauză.

Va aborda mai multe perspective din care trebuie privită o campanie de PPC Marketing, precum: public țintă, canale media, tipuri de campanii etc. și vor oferi și un mic ”take away” (eng. de luat acasă) digital pentru cei interesați.

Dacă vreți să îi vedeți cu ochii voștrii, Ionuț va merge la TeCOMM Cluj 30-31 Octombrie, iar Dragoș la TeCOMM Iași 6 Noiembrie.

Pentru ca portofelul vostru să se simtă cu 30% din prețul biletului mai plin, la achiziționare amintiți-vă să folosiți codul de reducere WebDigital: WebDigital30.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă28 October 2014
0