fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

Dacă ai un magazin online și vrei să îl duci la un nivel net superior, luna mai a acestui an are o oportunitate extraordinară pentru tine.

GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente de e-Commerce și Marketing Online din România și CEE (Central Eastern Europe).

Pe 21 martie a luat startul ediția 2019 cu primele informații și lansarea înscrierilor pentru două din evenimentele majore ale portofoliului GPeC: Competiția Magazinelor Online și GPeC SUMMIT, iar acesta din urmă, fiind cel de referință, va avea loc pe 27-28 mai.

De ce este o oportunitate extraordinară?

Pentru că primești recomandări prețioase care, odată implementate, îți transformă magazinul într-unul optimizat și foarte intuitiv, ușor de folosit de către utilizatori. În cadrul competiției, website-ul tău va fi analizat și reanalizat de 25 de specialiști în domeniul e-Commerce și Digital Marketing, prin prisma a peste 200 de criterii diferite.

În decursul competiției, vei primi feedback despre condițiile legislative și despre bunele practici în acest domeniu, primind și marca de încredere Trusted.ro (astfel încât să poți avea și tu încredere ca website-ul tău respectă obligațiile legale minim necesare), și vei avea la dispoziție 7 luni pentru implementarea recomandărilor primite de la specialiști.

Totodată, GPeC SUMMIT îți oferă șansa de a afla ce viziune au oamenii de top din acest domeniu, aflii modul în care ei gândesc și acționează și astfel, aplicând noile cunoștințe, și tu ești cu un pas mai aproape de succesul mult visat. Pe scenă vor urca 8 monștrii sacri ai acestei industrii, nume precum Karl Gilis (top 3 experți din lume în UX și CRO), Wil Reynolds (expert recunoscut internațional în SEO, PPC, Content Marketing și Analytics) sau Steven Hoober (unul din cei 4 cei mai buni experți în Mobile UX din lume).

GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de e-Commerce și Marketing Online din România și CEE (Comunitatea Economică Europeană), conform recenziilor participanților, fiind cotat de către aceștia cu nota 4.9 din 5, imperfecțiune ce îl poate face perfect pentru tine!

“Ne-am concentrat mai mult decât oricând să aducem participanților conținut practic și inspirațional de la unii dintre cei mai buni specialiști internaționali și români în E-Commerce și Digital Marketing, fără să avem niciun speech promoțional pe scenă. Astfel, GPeC SUMMIT devine o Conferință-Training menită să îi ajute concret pe toți cei din audiență să își dezvolte afacerile online”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Intuitiv și optimizat

Pare clișeic, dar orice business are ca stăpâni proprii clienți.

Succesul unui magazin online depinde de mulți factori, de la planul de afaceri, strategia de marketing, bugetele alocate, prețul competitiv al produselor și multe altele până la calitatea serviciilor magazinului per ansamblu.
Dar dacă website-ul magazinului nu este intuitiv și ușor de folosit de către utilizatori, dacă întregul flux de comandă nu are un parcurs cursiv și logic, dacă butoanele de acțiune nu sunt așezate corespunzător, dacă lipsesc funcționalități etc., atunci, de cele mai multe ori, utilizatorii abandonează procesul de cumpărare și părăsesc website-ul, iar magazinul online pierde clienți.
De aceea, dacă dorești ca magazinul tău online să aibă un website bine optimizat și să îți crești rata de conversie, Competiția GPeC este de neratat.

Alege să urci cu liftul, nu treaptă cu treaptă.

Inscrie-te acum în competiție.
Află mai multe detalii accesând link-ul de aici.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Andreea Bogdanescu27 March 2019
0