fbpx
vezi categorii 181 articole

Evenimente Marketing Online

După cum ne-am obișnuit, și în acestă toamnă TeCOMM vine cu cea de-a patra ediție dedicată comerțului electronic. Surpriza pe care ne-au pregatit-o aceștia, este ca pentru prima oară evenimentul o să aibă loc și la Iași.

Conferințele reunesc peste 50 de speakeri care vor dezbate soluţii practice cu aplicabilitate la nivel național și internațional pentru orice tip de magazin online: Usability, A/B testing, SEO, Social Media, Branding & Reputation, strategii de promovare și reduceri de costuri.

Temele abordate la ambele ediții au la bază strategii de “Humanize Ecommerce” care oferă soluţii personalizate, menite să ajute la evitarea greşelilor comune la nivel de optimizare a siteurilor.

Prima conferință, va avea loc la Cluj între 30 – 31 Octombrie. Alături de unii dintre cei mai buni specialiști din țară, vor fi și specialiști din UK și Germania care vor stabili care sunt cele mai eficiente metode de branding și reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate în funcție de piața țintă, cum se fac reducerile de costuri, cum se eficientizează logistica şi vor dezvalui secretele plăţilor online.

Sub cupola TeCOMM Cluj-Napoca stau înca patru evenimente de profil: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion și Hackathon.Aici puteți vedea mai multe informații despre aceste evenimente.

Cea de a doua conferniță care va avea loc la Iași în data de 6 Noiembrie la Grand Hotel Traian, va strânge comunitatea magazinelor online din Moldova. Aceștia se vor aduna să învețe cum să-și crească vânzările, să identifice corect competitorii locali și să-i depășească prin modernizarea tehnicilor de SEO. Bitdefender, Cargus, WebDigital, Naspers, Marketizator, Fan Courier sunt doar câteva dintre companiile care își trimit specialiștii să susțină workshopuri.

Cea de a doua surpriză pregătită de această dată de WebDigital este că, începând de astăzi până pe data de 29 Octombrie, poți beneficia de o reducere de 30% la achiziționarea biletului dacă folosești codul de discount WebDigital30.

Pe noi cu siguranță ne vei găsi acolo, iar tu te poți înscrie pe http://tecomm.ro/ și pe iasi.tecomm.ro unde bineînțeles vei găsi lista întreagă a speakerilor la TeCOMM și agenda evenimentului.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alexandra Apostol2 September 2014
0