fbpx
vezi categorii 181 articole

Antreprenoriat in RO

”Ai grijă de banii tăi” este numele pe care l-am dat workshopului ce urmează a fi susținut de către echipa noastră pe data de 16 aprilie.

Workshopul este organizat în 2 module: Fiscalitate și Bugete pentru PPC Marketing. Răspunde nelămuririlor legate de fiscalitate în mediul online și implicațiile pentru afacerea ta în legatură cu achizițiile intracomunitare.

În modulul de fiscalitate, Cristian Rădulescu va vorbi despre Registrul Operatorilor Intracomunitari, despre Certificatele de Rezidență Fiscală, despre ce înseamnă reținerea la sursă a impozitului plătit către firmele din Comunitatea Europeană, care nu au rezidență fiscală în Comunitatea Europeană și lista continuă.

În modul de Pay per Click Marketing, Ionuț Munteanu va discuta despre absorbție, sub-consum, supra-consum, care sunt implicațiile acestora pentru campaniile tale și ce poți face în aceste cazuri, si despre ultimele noutăți în materie de achiziție de media în PPC Marketing.

Acest workshop este destinat în principal clienților WebDigital, însă vrem să oferim câteva invitații și fanilor noștri. Astfel, dacă vrei să participi la workshop și nu ești client WebDigital, înscrie-te în acest formular și poți beneficia de una dintre cele câteva invitații, în limita locurilor disponibile.

Dacă ești client WebDigital și nu te-ai înscris deja la workshop, pentru detalii te rugăm să contactezi consultantul tău dedicat.


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă14 April 2015
0