fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?

La nivel de echipă pot spune că mă simt ca și cum îi cunosc de 5 ani, nu de 5 săptămâni! Sunt oameni minunați și frumoși care nu s-ar da în lături de la nimic să te ajute atunci când ai nevoie de un sfat bun sau de o îndrumare. Timpul zboară în preajma lor și se vede că fiecăruia dintre ei le face plăcere să vină la “muncă”.

Echipa s-a implicat foarte mult în dezvoltarea mea. Sunt un colectiv tânăr și cu toții doresc să ajute, să îți dea sfaturi cât mai bune și lecții pe care și ei la rândul lor le-au învățat în WebDigital.

Programul de internship este foarte bine structurat, punându-se accentul pe cunoștințele dobândite de intern în timpul programului, motiv pentru care este structurat în 3 părți:

Prim parte se desfășoară în departamentul de suport unde Oana, Florin și Ionuț te introduc în misterele Agenției WebDigital.

În partea a doua a internshipului am ajuns la departamentul de PPC Marketing unde am cunoscut mințile luminate din spatele campaniilor de Pay per Click.

Partea 3 a fost preferata mea, aici am fost în departamentul de RM, poate cel mai complex departament din WebDigital (viziune desigur subiectivă, pentru că aici îmi doresc să și rămân 🙂 ). Aici, Mihai și echipa sa sunt ”soldații” din primul front în relația cu clienții.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-au plăcut faptul că am fost înconjurat de oameni de la care am avut ce învăța. Cred că asta contează cel mai mult în dezvoltarea ta, atât ca om cât și profesional!

Ce impact a avut acest internship asupra ta?

Acest internship este exact de ce are nevoie orice tânăr ambițios care dorește să fie inițiat în “tainele” PPC Marketing și care dorește să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional. Este perfect pentru orice persoană care dorește să evolueze și cred că oricât de multe ai știi tot ai avea ceva de învățat din acest internship.

Ce recomandare ai pentru viitorii interni?

Stay strong and pay close attention!

 

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Vezi detaliile despre job-urile disponibile, trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă11 June 2015
0