fbpx
vezi categorii 181 articole

Joburi & Internshipuri

Pentru că suntem norocoşi să lucrăm cu oameni excelenţi în internship și pentru că ne-am atașat de fiecare dintre ei, ne-am gândit să le oferim și viitorilor noștri interni o mică imagine a mediului de lucru și echipei WebDigital.

Astfel, i-am întrebat într-un scurt interviu pe fiecare dintre ei cum ar descrie experienţa WebDigital.

Cum ți s-a părut timpul petrecut alături de echipa WebDigital, în cadrul internship-ului?     

M-am simțit parte din echipă încă din prima zi. Noii mei colegi, foarte prietenoși și comunicativi, m-au făcut să mă simt una de-a lor și ne-am împrietenit foarte repede. Pasiunea pentru marketing ne-a adus în același loc, iar colectivul vesel și tânăr m-a făcut să vin cu plăcere la acest job.

În fiecare zi am învățat lucruri noi și interesante, iar colegii s-au implicat foarte mult în dezvoltarea mea profesională. Pot spune că nu am mai întâlnit un spirit de echipă ca aici și asta mă bucură foarte mult. Știu că mă pot baza pe ei mereu și că sunt oameni de la care am foarte multe de învățat.

De asemenea, mi-a plăcut cum a descurs programul din cadrul internship-ului, deoarece am avut ocazia să învăț și să lucrez în fiecare departament din agenție, iar cu ocazia asta, mi-am cunoscut mai bine colegii, am lucrat împreună și am învățat de la fiecare lucruri noi care m-au ajutat în evoluția mea.

Am început în cadrul departamentului de Suport, am continuat la departamentul de PPC Marketing și am încheiat cu departamentul de Relationship Managers (Consultanții în PPC Marketing). Din punctul meu de vedere departamentul de PPC Marketing este cel mai interesant. Aici mi-am dorit să mă specializez: să dezvolt strategii și să optimizez campanii.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Ce îmi place cel mai mult la WebDigital este colectivul care s-a implicat în dezvoltarea și evoluția mea cum nu am crezut vreodată și simt că aici, alături de echipă, pot să cresc și să depășesc orice provocare.

Ce impact a avut acest internship asupra ta?

Acest internship mi-a schimbat perspectiva pe care o aveam despre agenții și despre ce înseamnă un job. Am învățat că atunci când faci ceea ce îți place și lângă oamenii potriviți, poți afirma că te afli printre fericiții care vin din plăcere la job.

Ce recomandare ai pentru viitorii interni?

Acceptă provocarea WebDigital și alătură-te nouă pentru o experiență frumoasă din viața ta!

 

Dacă nu te-am convins, iată ce zic şi alţi colegi de-ai noştri:

Vrei și tu în echipa noastră? Vezi detaliile despre job-urile disponibile, trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem!


Adauga un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Oana Ciucă22 June 2015
0